Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

Τόπος

Το συνέδριο

Οι εργασίες του συνεδρίου θα διαρκέσουν από το απόγευμα της Τετάρτης 10 έως και το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2008. Το άνοιγμα του συνεδρίου θα γίνει το απόγευμα της Τετάρτης (ακολουθούμενο από δείπνο υποδοχής), οπότε ο ενδεδειγμένος χρόνος άφιξης είναι το πρωί της Τετάρτης 10 Δεκεμβρίου και αναχώρησης την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου. Το συνέδριο προβλέπεται να φιλοξενηθεί στον συνεδριακό χώρο του Φοιτητικού Πολιτιστικού Κέντρου «Ξενία» στην παραλιακή λεωφόρο του Ρεθύμνου (Σοφοκλή Βενιζέλου 16) με παράλληλες συνεδρίες στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρεθύμνου (Πλατεία Εργατικής Πρωτομαγιάς, 100 μέτρα από το «Ξενία»). Στους χώρους τους συνεδρίου θα προσφέρεται καφές στο διάλειμμα των εργασιών και ελαφρό μεσημεριανό γεύμα, μετά το πέρας των πρωινών συνεδριών.



Οι ανακοινώσεις σας

Για την διευκόλυνση της επικοινωνίας με τους συναδέλφους που δεν καταλαβαίνουν ελληνικά θα σας παρακαλούσαμε να μας στείλετε μαζί με την ανακοίνωσή σας, δηλαδή μέχρι τις 30 Οκτωβρίου 2008, και περίληψή της στα αγγλικά ή γαλλικά. Οι περιλήψεις, και μόνον αυτές και όχι τα πλήρη κείμενα, θα τυπωθούν και θα διανεμηθούν στους συνέδρους. Για τον ίδιο σκοπό, της καλύτερης δηλ. επικοινωνίας, θα συνιστούσαμε οι ανακοινώσεις στα ελληνικά να συνοδεύονται από Power Point Presentations ή άλλο εποπτικό υλικό με τα βασικά σημεία στα αγγλικά ή τα γαλλικά. Στις αίθουσες των συνεδριών θα υπάρχουν δύο προβολείς εποπτικού υλικού ώστε να υπάρχει η δυνατότητα, για εκείνους που το επιθυμούν, να προβάλουν το σχετικό υλικό παράλληλα σε δύο γλώσσες (ελληνικά/ αγγλικά ή γαλλικά). Παρακαλούμε, ενημερώστε μας σε εύθετο χρόνο για τις ανάγκες τεχνικής υποστήριξης των ανακοινώσεών σας.



Στον χώρο του συνεδρίου δεν θα υπάρχει δυνατότητα εκτυπώσεων και φωτοτυπιών. Για τον λόγο αυτό να έχετε φροντίσει εκ των προτέρων για την εξασφάλιση αντιτύπων των κειμένων σας.

Newsletter