Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

Διαμονή

Στο Ρέθυμνο

Για την οικονομική διαμονή σας σε κεντρικό σημείο του Ρεθύμνου πήραμε τις παρακάτω προσφορές από δύο ξενοδοχεία τριών αστέρων με ικανοποιητική ποιότητα υπηρεσιών, τα οποία βρίσκονται πολύ κοντά στον δημοτικό κήπο και την κεντρική πλατεία των Τεσσάρων Μαρτύρων της πόλης και σε απόσταση 10-15΄ με τα πόδια από τον χώρο του συνεδρίου:

Hotel JO-AN PALACE (Δημητρακάκη 8, τηλ. +30 28310 24241, http://www.joan-hotels.gr/p_info.html)
Μονόκλινο: 36 ΕΥΡΩ, Δίκλινο: 45 ΕΥΡΩ, Τρίκλινο: 60 ΕΥΡΩ την ημέρα
&
BRASCOS Hotel (Μοάτσου και Δασκαλάκη 1, τηλ. +30 28310 23721-4, www.brascos.com)
Μονόκλινο: 30 ΕΥΡΩ, Δίκλινο: 40 ΕΥΡΩ, Τρίκλινο: 50 ΕΥΡΩ την ημέρα

Μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα παραπάνω ή να βρείτε μόνοι σας κάποιο άλλο ξενοδοχείο της αρεσκείας σας. Πληροφορίες για άλλα ξενοδοχεία (λιγότερο ή περισσότερο πολυτελή) μπορείτε να βρείτε και στην διαδικτυακή πύλη για το Ρέθυμνο: http://www.goodnet.gr/, όπου υπάρχουν και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες και ειδήσεις για την πόλη. Στο Ρέθυμνο υπάρχουν υποκαταστήματα των περισσότερων εγχώριων τραπεζών, εστιατόρια, καταστήματα και ό, τι άλλο χρειαστείτε για την κάλυψη βασικών σας αναγκών.

Η Πανεπιστημιούπολη του Γάλλου, όπου μπορείτε να επισκεφθείτε την πλουσιότερη πανεπιστημιακή βιβλιοθήκη της Ελλάδας (http://www.lib.uoc.gr/), βρίσκεται σε απόσταση 15΄ με το λεωφορείο από το κέντρο της πόλης (δρομολόγια ανά μισή ώρα από 7:30 μέχρι 22:00, τιμή εισιτηρίου 1,2 ΕΥΡΩ)

Newsletter